Showroom

Warmteshop Malle

Bezoek aan onze showroom

Overweeg je de aankoop van infraroodverwarming? Breng dan een bezoek aan Warmteshop Malle. In onze strategisch geplaatste showroom kun je verschillende modellen van infraroodverwarming van dichtbij ervaren en de karakteristieke warmte zelf voelen.

We verwelkomen je met open armen voor een informatieve sessie waarin we je alles vertellen over de pluspunten en duurzaamheid van onze infraroodoplossingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of meteen een offerte aan te vragen voor gepersonaliseerd advies.

Warmteshop Malle biedt je ook de mogelijkheid om je infraroodverwarming eenvoudig online te kopen via onze website en e-shop. Hier vind je uitgebreide informatie over de verschillende modellen, inclusief technische specificaties zoals het vermogen. Ontdek ons assortiment en kies de infraroodverwarming die optimaal voldoet aan jouw behoeften.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Infrarood verwarming winkel

Warmteshop Malle staat synoniem voor duurzaamheid, topkwaliteit en een klantgerichte benadering. Al vele jaren zijn wij dé specialist op het gebied van infraroodverwarming, voor zowel interieur- als exterieurtoepassingen. Ons aanbod bestaat enkel uit eersteklas infraroodproducten en bijbehorende accessoires.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze infraroodoplossingen? Aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons contactformulier in te vullen voor meer informatie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Warmteshop Malle

Hoogstraatsebaan 26
2390 Malle

Telefoonnummer: +32 (0)3 345 42 01
Email: info@warmteshop.be

Openingsuren Showroom

Maandag – Op Afspraak
Dinsdag – Op Afspraak
Woensdag – Op Afspraak
Donderdag – Op Afspraak
Vrijdag – Op Afspraak
Zaterdag – Op Afspraak


Unieke kenmerken van Warmteshop Malle:

 • Uitstekende klantgerichtheid
 • Enthousiast en gedreven verkooppersoneel
 • Steeds beschikbare voorraad van onze basisproducten

Pluspunten van infraroodverwarming

 • Hoogrendement verwarmingstechnologie
 • Veelzijdig toepasbaar en makkelijk te implementeren
 • Eigentijds en elegant ontwerp
 • Stille operatie zonder ongewenste geurtjes
 • Langdurige en consistente prestaties
 • Aanpasbaar en makkelijk te plaatsen
 • Absoluut veilig met een aangename warmteafgifte
 • Eco-vriendelijk zonder uitstoot van CO2
 • Minimaliseert luchtcirculatie, wat voordelig is voor mensen met astma.

Kenmerken infrarood panelen

Warmteshop Malle is dé plek voor duurzame en energiebesparende infraroodpanelen. Of je nu een gezellige huiskamer, een modern kantoor of een zakelijke ruimte wilt verwarmen, met onze infraroodpanelen investeer je in een groene en kostenbesparende oplossing waarmee je jaarlijks aanzienlijk bespaart op je verwarmingskosten.

Bovendien maken onze elektrische infraroodpanelen je minder afhankelijk van de steeds schaarser wordende en kostbare fossiele brandstoffen. Ons doel? Een warm en comfortabel interieur zonder een aanslag op je portemonnee. Door te kiezen voor de infraroodpanelen van Warmteshop Malle, kies je voor duurzaamheid, efficiëntie en een vriendelijkere energienota.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte