Infrarood verwarming

Warmteshop Malle

Warmteshop Malle staat voor topkwaliteit infrarood verwarming

Warmteshop Malle presenteert een breed scala aan infraroodpanelen geschikt voor zowel intern als extern gebruik. Ben je op zoek naar infrarood verwarming voor je huis, kantoor of opslagruimte?

Zoek je een terrasverwarming om jouw balkon of tuin het hele jaar behaaglijk te houden? Met onze infraroodoplossingen geniet je het hele jaar van comfortabele en weldadige warmte.

Warmteshop Malle beschikt over een gevarieerd aanbod infrarood panelen, elk met hun eigen capaciteit en stijl. Of het nu gaat om de huiskamer, badkamer, slaapvertrek, een nieuw huis of een renovatie, er is altijd een paneel dat past bij jouw behoefte. Ga voor infrarood als bijverwarming of kies het als de primaire warmtebron. We bieden zelfs verplaatsbare units aan voor het opwarmen van werkzones.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Stijlvolle zuinige infraroodverwarming designs

Onze infraroodpanelen zijn beschikbaar in diverse vormen, groottes en designs. Wat dacht je van een chique spiegelpaneel voor de badkamer waardoor condensvorming verleden tijd is, of een krijtbordverwarmer voor de keuken, beschrijfbaar met regulier krijt.

De opties zijn eindeloos. De tijd van grote, lompe radiatoren die je interieur verstoren is voorbij. Kies voor onze eigentijdse en energie-efficiënte infraroodpanelen. Bezoek onze showroom in Malle. Warmteshop Malle is dé plek voor alle infraroodtoepassingen en gerelateerde producten in de omgeving.

Onze infraroodpanelen zorgen in een mum van tijd voor behaaglijke warmte. De straling penetreert zachtjes de huid, resulterend in een verwarmend en weldadig gevoel, vergelijkbaar met zonne-energie.

Deze stralingswarmte verwarmt direct mensen en objecten in zijn omgeving. Omringende materialen, zoals muren en vloeren, nemen deze warmte op en stralen die weer terug in de ruimte. Wie dichtbij een verwarmingspaneel staat, voelt meteen de behaaglijke temperatuur. Kom langs in Malle en ontdek de vele pluspunten van infraroodverwarming.

Verminder je uitgaven met Warmteshop Malle

Warmteshop Malle geeft je de gelegenheid om aanzienlijk te besparen op verwarmingskosten. Naast een gunstige begininvestering, verlaag je ook de terugkerende kosten die vaak aan klassieke verwarmingssystemen zijn verbonden. Een complexe CV-installatie met bijbehorende buizen is niet langer noodzakelijk.

Onze producten bij Warmteshop Malle staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en werken puur op elektriciteit. Een directe verbinding met het elektriciteitsnet is alles wat je nodig hebt. Bovendien bespaar je op onderhoudskosten. Onze infrarood panelen hebben geen bewegende onderdelen, behoeven weinig tot geen regulier onderhoud en er is geen watervulling vereist. Dit zorgt voor een onbezorgde verwarmingservaring.

Het monteren van onze infraroodpanelen is kinderspel. Maar het meest opvallende is wellicht het zuinige energieverbruik van deze systemen. Kiezen voor Warmteshop Malle kan je jaarlijks een aardig bedrag besparen.

Voordelen van infraroodverwarming

Infraroodverwarming biedt een unieke warmtebeleving in vergelijking met klassieke luchtgebaseerde systemen zoals CV-ketels. Ze richten zich niet op het opwarmen van lucht, maar focussen op het direct verwarmen van personen en objecten binnen hun stralingsgebied.

  • Uniforme en stabiele warmtespreiding.
  • Afwezigheid van luchtcirculatie waardoor de lucht schoner blijft.
  • Muren voelen warmer dan de daadwerkelijke luchttemperatuur.
  • Geen vochtigheids- of condensatieproblemen.
  • Behaaglijke warmte, zelfs bij koelere omgevingslucht.
  • Beperkt warmteverlies tijdens het ventileren van ruimten.
  • Een stille en reukvrije verwarmingsoplossing.

Benieuwd?

Wil je meer weten over de voordelen en de werking van infraroodpanelen? Neem dan contact op met Warmteshop Malle of kom langs in onze showroom. Ons deskundig team staat voor je klaar om alle ins en outs met je te delen en je vragen te beantwoorden. Vraag ook naar een offerte op maat voor jouw infraroodverwarmingsbehoeften.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte