Infrarood verwarming kantoor

Warmteshop Malle

Optimaal werkcomfort met infraroodverwarming van Warmteshop Malle

Het handhaven van een constante, comfortabele temperatuur op kantoor kan soms voelen als een evenwichtsoefening, vooral met de verschillende warmtevoorkeuren van medewerkers. Echter, dankzij de infraroodverwarming van Warmteshop Malle worden gesprekken over wat de juiste kantoortemperatuur zou moeten zijn, overbodig.

De diverse temperatuurwensen van werknemers maken het complex om een algemeen aanvaardbare warmtegraad te bepalen. Waar de ene collega zich prima voelt bij een temperatuur van 19 graden Celsius, verlangt een ander misschien naar een behaaglijke 23 graden, zelfs terwijl ze een dikke trui dragen.

Koude luchtstromen of tocht zijn vaak gehoorde klachten op de werkvloer, die bijdragen aan een minder prettig werkklimaat. Hoe zorg je dan voor een sfeer waarin iedereen zich comfortabel voelt?

Met de infraroodverwarming van Warmteshop Malle geniet je van een evenwichtige warmteverdeling die aansluit bij ieders individuele comfortbehoeften. Kom naar Warmteshop Malle en ontdek hoe je een harmonieuze werkomgeving kunt creëren, zonder eindeloze gesprekken over de thermostaat.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

De perfecte temperatuur voor je kantoorruimte

Het efficiënt verwarmen van open werkruimtes of individuele kantoren kan lastig zijn met traditionele verwarmingsmethoden. Hier bieden infraroodpanelen uitkomst. Elk paneel kan op maat worden ingesteld, zodat de gewenste temperatuur overal mogelijk is.

Voor kantoren wordt een temperatuur van ongeveer 22 graden Celsius aanbevolen. Te fris is onaangenaam, maar te warm kan eveneens schadelijk zijn, met name voor medewerkers met hartkwalen. Bij temperaturen boven de 25 graden Celsius kan de productiviteit dalen.

Bij het creëren van de optimale werkomgeving spelen diverse factoren een rol. Dit omvat overwegingen zoals ruimtelijke indeling, het zorgen voor verse lucht en het voorkomen van koude tocht.

Infrarood als centrale verwarming

Kies voor infraroodverwarming van Warmteshop Malle om een stimulerende werkplek te realiseren die de efficiëntie van je team bevordert. Waarbij kwaliteit voorop staat. De eersteklas infrarood plafondpanelen van Malle kunnen naadloos worden geïntegreerd in bestaande systeemplafonds.

In tegenstelling tot klassieke verwarmingssystemen die de lucht verwarmen, bieden infraroodpanelen directe warmte aan muren, vloeren en alles in de ruimte. Dit gebeurt via onschadelijke infrarode stralen die geen invloed hebben op de luchtvochtigheid, wat gunstig is voor mensen met gevoelige ogen of die contactlenzen dragen.

Een extra voordeel van infraroodverwarming is het gebrek aan luchtbeweging, waardoor koude trek en de verspreiding van bacteriën en stof wordt verminderd. Dit is met name voordelig voor mensen met ademhalingsproblemen, wat resulteert in een gezondere werkplek voor iedereen.

Infrarood Systeemplafond Verwarming bij Warmteshop Malle

Verrijk je kantoor met de infrarood systeemplafondpanelen van Warmteshop Malle. Deze panelen zijn uitgevoerd in een subtiele witte tint met een lichte poedercoating en vloeien naadloos over in je bestaande systeemplafond. Door hun strakke vormgeving lijken deze infraroodpanelen sprekend op reguliere plafondplaten.

Bij Warmteshop Malle zijn er zowel enkelvoudige als dubbele panelen beschikbaar, perfect om de juiste warmte in elke ruimte te voorzien. Deze compacte plafondpanelen zorgen voor directe en aangename warmte, wat bijdraagt aan het comfort in verschillende ruimtes.

Met hun universele afmeting van 60×60 cm passen ze in elk rasterplafond. Dit maakt het mogelijk om het plafond ook later nog uit te breiden met deze performante panelen. Ze zijn ideaal voor niet alleen kantoren, maar ook scholen, tentoonstellingsruimtes en omvangrijke bedrijfsruimten.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte