Infrarood verwarming keuken

Warmteshop Malle

Infrarood verwarming voor je keuken, waaronder het unieke krijtbordpaneel

Met een doordacht infrarood verwarmingssysteem wordt je keuken en eethoek in Malle aangenaam verwarmd. Naargelang je behoeften en de lay-out van de keuken kun je opteren om de gehele ruimte of specifieke zones te verwarmen.

Vooral tijdens koudere dagen is de infrarood verwarming van Warmteshop Malle ideaal voor open keukens, omdat het een snelle en effectieve manier biedt om de ruimte aangenaam warm te maken.

Deze infrarood panelen zijn ook uitstekend geschikt als bijverwarming in diverse zones, zoals in de keuken of een bijkeuken. Met hun strakke design, slechts 3 centimeter dik, nemen ze weinig plek in en verstoren ze het esthetische aspect van je keuken niet. Een geschikte muur is alles wat je nodig hebt voor de installatie.

Of je nu kiest voor een standaard paneel of het speciale krijtbordpaneel waar je boodschappen op kunt noteren, bij Warmteshop Malle zit je goed voor comfortabele warmte in je keuken.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Infrarood verwarming met krijtbord

Stel je voor: een stijlvol zwart verwarmingspaneel in je keuken in Malle, waarop je met echt krijt berichtjes of boodschappenlijstjes kunt schrijven. Het wordt zo niet alleen een bron van behaaglijke warmte, maar ook het centrale punt van interactie in je keuken. Een slimme thermostaat maakt het je gemakkelijk om te bepalen wanneer de verwarming actief is, alles eenvoudig te beheren via een app op je smartphone.

Programmeer verwarmingstijden voor elke dag en geniet van de snelheid waarmee het infraroodpaneel, in slechts 8 tot 15 minuten, op temperatuur is.

Stap op een frisse morgen je keuken in Malle binnen en ervaar direct de comfortabele warmte van het infrarood, terwijl je rustig je ochtendkoffie drinkt.

Met een dikte van slechts 2,2 centimeter, is het krijtbordverwarmingspaneel niet alleen praktisch maar ook stijlvol. Het past in elke keuken en combineert warmte, functionaliteit en design op een unieke manier.

Financieel voordeel met infraroodverwarming van Warmteshop Malle

De besparing is niet alleen merkbaar bij aankoop maar ook bij de bijkomende kosten die je normaal zou hebben bij de installatie van een verwarmingssysteem.

Zeg vaarwel tegen complexe leidingwerken van een conventioneel CV-systeem. Infrarood werkt op stroom, waardoor een eenvoudige stroomaansluiting volstaat, wat zowel tijd als geld bespaart.

Een extra troef van infraroodverwarming van Warmteshop Malle is het onderhoudsgemak. Geen slijtage door bewegende delen en geen noodzaak voor jaarlijkse controles. Het traditionele onderhoud, zoals het bijvullen van water, is verleden tijd, wat resulteert in een zorgeloze warmte-ervaring.

Naast een vlotte en eenvoudige installatie is infrarood vooral energiezuinig. Hierdoor realiseer je een aanzienlijke jaarlijkse besparing op energie en kosten.

Kenmerken infrarood verwarming

Infraroodverwarming verschilt aanzienlijk van traditionele systemen zoals CV-installaties. In plaats van lucht te verwarmen, stralen de panelen warmte uit die direct objecten en mensen verwarmt.

  • Een consistente warmteverdeling voor maximaal comfort.
  • Geen luchtbeweging, wat resulteert in minder rondzwevend stof.
  • Muren die warmer aanvoelen dan de omringende lucht, creëren een gezellige sfeer.
  • Voorkoming van condensatie op de muren, voor drogere leefruimtes.
  • Aangename warmtesensatie, zelfs bij lagere kamertemperaturen.
  • Minimale warmteverliezen bij het luchten van ruimtes.
  • Stille en geurloze verwarming voor een serene leefomgeving.

Interesse in infraroodverwarming? Neem contact op met Warmteshop Malle voor deskundig advies. Of kom langs in onze showroom waar onze specialisten voor je klaarstaan. Vraag zonder verplichtingen een offerte aan.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte